/Over docuresult
Over docuresult 2018-03-27T11:07:29+00:00

Over Docuresult

Docuresult is specialist op het gebied van documentmanagement en printmanagement en helpt u bij het verminderen en beheersen van de hoeveelheid papier op uw werkvloer. Tevens zijn wij ervaringsdeskundige als het gaat om het in kaart brengen van werkprocessen. Daarbij leggen we de verbinding tussen de medewerkers en de techniek. De winst van dit proces zit volgens ons niet alleen in de kostenbesparing, maar juist in het succesvol meebewegen van de medewerkers.

Voor een papierloze inrichting van uw organisatie worden zowel de gebruikerskant als de techniek geoptimaliseerd. Daarvoor brengt Docuresult alle werkprocessen en informatiestromen in kaart en daar waar nodig worden deze anders ingericht. Hierin betrekken we de medewerkers en ondersteunen ze om hun eigen werkwijze effectiever en effici├źnter aan te passen.

Om u goed te kunnen adviseren en te begeleiden naar een papierloze werkomgeving, werken wij samen met verschillende partijen. Onze samenwerkingspartners zijn ervaren en gespecialiseerde adviseurs. Zij geven u graag betrouwbaar en onafhankelijk advies.