//Regisseur verandertrajecten
Regisseur verandertrajecten 2018-03-27T11:03:37+00:00

Regisseur verandertrajecten

Docuresult treedt op als regisseur bij verandertrajecten, waarbij medewerkers het uitgangspunt zijn om werkprocessen te verbeteren. Hoe eerder zij betrokken worden, des te groter het rendement.

Om u naar een papierloze organisatie te begeleiden, optimaliseren wij print- en documentmanagementprocessen. De winst van dit proces zit volgens ons niet alleen in de kostenbesparing, maar juist in het succesvol meebewegen van de medewerkers. Als de medewerkers op de juiste manier gebruik maken van de nieuwe processen en werkwijze, wordt er efficiënter en effectiever gewerkt. Dat levert niet alleen op korte termijn, maar ook voor de toekomst aantoonbare besparingen en efficiëntieverbeteringen op.

Dit betekent verandering van houding, gedrag en werkwijze van de medewerkers. De missie van Docuresult is om medewerkers nog slimmer te laten werken. Als regisseur van deze verandertrajecten begeleiden wij de organisatie naar deze nieuwe en optimaal ingerichte werkprocessen. Daar waar nodig verzorgen wij trainingen zodat er een positieve houding ten aanzien van de verandering ontstaat. Niet voor niets is ons motto ‘zonder draagvlak, geen resultaat’.