//Nieuwe locatie, nieuwe website

Nieuwe locatie, nieuwe website

We zijn verhuisd van Enschede naar Hengelo, en dat is natuurlijk tevens een mooie gelegenheid om onze website te vernieuwen en onze missie aan te scherpen.

Als specialist op het gebied van print- en documentmanagement begeleidt Docuresult organisaties naar het papierloze werken

Steeds meer organisaties gaan over op papierloos werken. Daarvoor worden de papieren archieven vervangen door digitale varianten. Met het digitaliseren van documenten kan flink bespaard worden. Kijk alleen al eens naar hoeveel velletjes geprint papier dat scheelt. Maar er zijn meer redenen voor een papierloze inrichting van uw organisatie.

Kosten
De meest genoemde reden voor een organisatie om papierloos te gaan werken zijn de kosten. In eerste instantie moet je als bedrijf investeren in de juiste software en apparaten, maar dat is snel terugverdiend. Er wordt minder geprint en medewerkers werken steeds efficiënter.

Efficiënter
Papierloos werken bespaart de medewerker veel tijd. Digitale documenten worden makkelijker gearchiveerd en ook sneller gevonden. Ze worden sneller online met elkaar gedeeld en zijn vanaf elk apparaat en elke locatie op te roepen. En het scheelt aardig wat wandelingen naar de printer.

Duurzaam
Tegenwoordig kunnen organisaties niet meer om duurzaamheid heen. Het wordt steeds belangrijker om milieubewust te werken. Veel printen wordt als een belasting voor het milieu gezien. Een goede reden om te kiezen voor een papierloze organisatie.

Veiligheid
Tot slot biedt een papierloze organisatie veel meer veiligheid. Door documenten digitaal op te slaan met de juiste software is er altijd een back-up van de informatie. Ook kan de toegang tot documenten beveiligd worden en vertrouwelijke papieren kunnen niet zomaar ergens rondslingeren.

2017-05-19T10:32:23+02:00