//Gunning Europese Tender St. Aloysius

Gunning Europese Tender St. Aloysius

Voor multifunctionele printers, uitgeschreven door Docuresult

De Aloysius Stichting is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of het speciaal (voortgezet) onderwijs. Aloysius geeft ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunt, adviseert en begeleidt De Stichting leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden passend onderwijs in Nederland.

Docuresult mocht na een intensief vooronderzoek en het schrijven van een strategisch rapport voor print- en documentmanagement ook de Europese aanbesteding uitschrijven, waarbij leveranciers zich via Tenderned konden aanmelden en inschrijven.

Meerdere kwalitatief hoogwaardige aanbiedingen zorgden voor een ‘nek aan nek’ race, waarbij uiteindelijk Leferink Document Works uit Haaksbergen, i.c.m. Lexmark, als toekomstige leverancier uit de bus kwam.

Een knappe prestatie van een regionale speler op het gebied van Managed Print Services in Oost Nederland. ‘Zonder de steun van Lexmark en hun tenderdesk hadden we dit niet kunnen realiseren’ zegt Dion van der Arend, business unit manager van Leferink Document Works.

Docuresult was aangenaam verrast door hun deelname, én winst, omdat traditionele spelers als Ricoh, Canon, Konica Minolta en Xerox normaliter domineren in de aanbestedingsmarkt voor de levering van multifunctionele printers.

Docuresult (Hengelo, Overijssel)  is een onafhankelijk en gespecialiseerd inkoop- en adviesbureau voor begeleiding in het realiseren van kostenbesparingen en efficiency-verbeteringen in print- en documentmanagement processen.

Voor meer informatie: Robert-Jan van der Weide, telefoon 085-0220003

2017-05-19T10:41:58+02:00